Εστιατόριο- Wine Bar με θέα Ακρόπολη

Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργανώστε την εκδήλωση για το γάμο σας, τη βάφτιση των παιδιών σας, εταιρικά δείπνα, εταιρικές παρουσιάσεις, γενέθλια, ονομαστικές εορτές στο χώρο μας και αποκτήστε μια εγγυημένη ονειρική εμπειρία. Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το τμήμα δημοσίων σχέσεων και marketing, θα σας εξυπηρετήσει είτε είστε εταιρία είτε τουριστικό γραφείο. Η οργάνωσης κάθε επαγγελματικής εκδήλωσης έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, καθώς προβάλει τον επαγγελματισμό και την αγάπη για τη δουλειά μας.

Το γεύμα ή δείπνο σας θα οργανωθεί βάση των αναγκών σας, με Ελληνικές και Μεσογειακές γεύσεις από το μενού μας, ενώ έχετε την δυνατότητα και για κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο, στο θεματικό μας όροφο «Ancient Gourmet”, με Αρχαία Ελληνική κουζίνα.

Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει στο ισόγειο του χώρου μας το «Wine Station», όπου κατόπιν συννενόησης, διοργανώνουμε οινογνωσίες –winetasting, σε ομάδες από 8 άτομα και πάνω, με κρασιά μικρών παραγωγών από την χώρα μας.

Οι οινογνωσίες μας έχουν και θεματικό χαρακτήρα, όπως …αρχαίων οινογνωσία, όπου πραγματικά θα εντυπωσιαστείτε από την επεξήγηση του sommelier μας, με τα ιστορικά στοιχεία που αναφέρονται για τις ποικιλίες κρασιών από την αρχαιότητα αλλά και με τα πήλινα σκεύη με τα οποία δοκιμάζεται τα κρασιά.

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσει η υπεύθυνη του τμήματος κ. Μάντυ Καραμέρη, στο email : [email protected] και κιν. 6974777766 ή σε μια απευθείας συνάντηση στο χώρο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για ραντεβού.